Politerno > Україна і світ > Гусовський заявив про створення нового ліберального руху

Гусовський заявив про створення нового ліберального руху

  • 10 Грудня, 2018
  • 1305 Переглядів
  • 0

Депутат Київської міськради Сергій Гусовський заявив про створення нового ліберального руху під назвою “Люди важливі”.

На своїй сторінці фейсбуці він написав, що 7 грудня в київському кінотеатрі “Жовтень” зібралися близько 250 потенційних учасників руху: політики, громадські активісти, бізнесмени, депутати різних рівнів, держслужбовці.

Гусовський входить до ініціативної групи цього руху разом із першим заступником міністра економіки Максимом Нефьодовим, колишнім заступником голови Донецької обласної ВЦА Віктором Андрусівим, головою експертно-аналітичного центру BRDO Олексієм Гончаруком, директором громадської організації Global Office Оксаною Нечипоренко.

Гусовський сподівається, що цей рух зможе об’єднати “якомога більше тих, хто вірить у майбутнє України, засноване на принципах свободи особистості, рівності та верховенства права”.

“Ми хочемо мінімізувати роль держави в економіці та замінити державу-адміністратора на державу-сервіс”, – заявив він.

Гусовський також підтвердив, що за підсумками засідання в “Жовтні” було підготовлено “Маніфест українських лібералів”. Його повинні опублікувати в найближчі дні.

Нагадаємо, колишні члени фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Київській міській раді створили депутатську групу “Київська команда”.

Як повідомлялося, увечері 6 вересня стало відомо, що виконавчий комітет “Об’єднання “Самопоміч” виключив з партії чотирьох депутатів Київради. Ще чотирьох членів фракції, але не партійців, попросили залишити лави їхньої команди.

До цього рішення було б менше уваги, якби партія не вигнала найпопулярнішого члена “Самопомочі” в столиці та голову київської фракції Сергія Гусовського.

Причиною такого жорсткого рішення стали звинувачення в бік Гусовського та компанії в покриванні члена фракції “Самопоміч” Романа Марченка, сім’ї якого Київрада за останні два роки виділила 1,4 га землі.

10 вересня фракція “Самопомочі” у Київраді саморозпустилась.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE