Politerno > Україна і світ > Для Медведчука вигідна перемога Порошенка на виборах – експерт

Для Медведчука вигідна перемога Порошенка на виборах – експерт

  • 22 Грудня, 2018
  • 1620 Переглядів
  • 0

Головна мета політичної групи Віктора Медведчука полягає у виведенні чинного президента Петра Порошенка до другого туру президентських виборів.

Так вважає експерт Дмитро Товстенко, пише Капітал.

Експерт зазначив, що Порошенко може переобратися на другий термін лише у разі, якщо з ним у другий тур виборів вийде співголова “Опозиційної платформи – За життя” Юрій Бойко,

На думку Товстенка, Медведчуку вигідний другий термін Порошенка тому, що він є своєрідним “комівояжером” між елітами Росії та України в період відсутності між ними нормального діалогу і є монополістом у забезпеченні цього зв’язку.

“За загальним розкладом саме для цієї групи другий термін Петра Олексійовича ідеальний. По-перше, тому що йде війна, на якій гріють руки всі сторони. По-друге, тому що між Києвом і Москвою немає діалогу. Тут потрібен якийсь посередник, своєрідний комівояжер між елітами двох країн, який у такій ситуації отримує жирні комісійні”, – пояснив експерт.

За його словами, в разі обрання чинного президента на другий термін, Україна отримає класичне двовладдя, де умовний блок Порошенка і блок Медведчука ділять владу навпіл.

Читайте також: Коломойський: Порошенко – самий підходящий для Росії кандидат в президенти України (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE