Politerno > Тернопільщина > Як влада на Тернопільщині агітує бюджетників

Як влада на Тернопільщині агітує бюджетників

  • 8 Лютого, 2019
  • 1953 Переглядів
  • 0

Влада на Тернопільщині продовжує реалізовувати приховані методи агітації під час виборчої кампанії із залученням працівників бюджетної сфери.

Зокрема, сьогодні о 12:00 в с.м.т. Дружба, що на Теребовлянщині, за участі голови райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів, в робочий час, відбулась зустріч «Від Героїв Крут до Героїв Майдану» із примусовим залученням працівників бюджетної сфери селища. Під виглядом планування роботи на наступні роки районні чиновники займались піаром «здобутків» чинної влади та, як засвідчують очевидці дійства, досить нав’язливо підводили людей до думки про безальтернативність чинному президенту на прийдешніх виборах.

Втім, аналогічні заходи для освітян, лікарів, працівників соціальної сфери відбуваються по всій області. Задля масовки деякі бюджетники змушені відвідувати подібні заходи по другому-третьому колу, як кажуть – нікуди не дінешся. Наші джерела повідомляють, що таким чином обласна влада закриває показники перед вищестоящим начальством, та який результат матиме ця «совєтщина» – не важко здогадатись. Люди вкрай незадоволені ситуацією в державі, рівнем життя, цінами на товари, зарплатами і тарифами, а тому слухати черговий раз про «здобутки» «реформаторів», за їхніми словами, вже не вистачає сил.

Закликаємо громадськість та ЗМІ активно висвітлювати використання адмінресурсу та прихованої агітації учасниками виборчої кампанії, а правоохоронні органи належним чином реагувати на сигнали про порушення.

Читайте також: Чи “зламає” освітян Тернопільщини адміністративний ресурс місцевих органів державної влади?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE