Politerno > Україна і світ > Аваков розповів про інформаційні атаки на нього через бажання провести чесні вибори

Аваков розповів про інформаційні атаки на нього через бажання провести чесні вибори

  • 12 Лютого, 2019
  • 1238 Переглядів
  • Comments Off

Голова МВС Арсен Аваков вважає, що після затримання і побиття активістів акції “Хто замовив Катю Гандзюк?” і учасників С14 на Подолі в Києві на МВС і поліцію здійснюються інформатаки.

Про це він заявив в ефірі “Свободи слова” на ICTV.

“Упевнений, що суспільство знайде різницю між погромниками-провокаторами і патріотами-правозахисниками, в який одяг вони не виряджалися б і як не намагалися б себе подати. Є складний виборчий процес, в який ми зараз увійшли, і навколо цього процесу досить багато суперечностей, сутичок і провокацій”, – зазначив він. При цьому він додав, що суботня ситуація “має кілька дуже ясних посилань” і міністерство розбереться з правоохоронцями, які діяли під час затримання активістів неадекватно.

“Не прийнятні образливі заклики, які звучали, і це ницість, також неприпустиме надмірне насильство, але не є нормально штурмувати райвідділ поліції, не є нормальною, очевидно, інспірована бійка, не є нормально, що один штаб кандидата посилає бойову групу на мітинг іншого кандидата”, – продовжив він.

“Скажу наступне: є атаки на міністерство, на міністра, поліцію, на голову поліції – інформаційні атаки”, – заявив Аваков. І пов’язані вони, на його думку, перш за все, з тим, що МВС зайняло чітку позицію в питанні забезпечення порядку під час виборчого процесу.

“Я їх пов’язую, перш за все, з тим, що ми зайняли дуже ясну, чітку, безкомпромісну позицію: Ми хочемо провести ці вибори без підкупу і без фальсифікацій. Можливо, хтось очікував іншого, але ми стали на цю позицію дуже чітко, незалежно від того рівня провокацій чи тиску, яке буде на мене особисто, поліцію, МВС у міру наближення до дати голосування”, – заявив Аваков.

Читайте також: Аваков звинуватив штаби кандидатів у розпалюванні ненависті в суспільстві

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE