Politerno > Україна і світ > Служба зовнішньої розвідки засекретила посадові обов’язки скандального Семочка

Служба зовнішньої розвідки засекретила посадові обов’язки скандального Семочка

  • 22 Лютого, 2019
  • 1299 Переглядів
  • Comments Off

Служба зовнішньої розвідки України відмовилась надати інформацію про прямі посадові обов’язки заступника керівника служби Сергія Семочка.

Про це повідомляє голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський з посиланням на відповідь на запит Служби зовнішньої розвідки.

У службі зазначили, що доступ до інформації про посадові обов`язки Семочка обмежений “згідно з відомчим переліком відомостей, що становлять службову таємницю”.

Зазначається, що раніше у розвідці відмовилися повідомляти інформацію про зарплату скандального розвідника, а в НАЗК заявляли, що агентство не перевіряло його декларацію, обгрунтувавши це тим, що перевірка окремих категорій осіб, які мають справу з державною таємницею, потребує погодження з державними органами, де вони працюють.

Як повідомлялось, Служба зовнішньої розвідки засекретила інформацію про премії, стягнення і службових розслідуваннях щодо першого заступника голови служби Сергія Семочка.

Раніше журналісти оприлюднили результати власного розслідування про статки першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Його сім’я нібито володіє трьома будинками загальною вартістю близько $8 млн, а родичі мають російські паспорти. За даними ЗМІ, родичі Семочка постійно “курсують” між Києвом та анексованим Кримом.

На початку грудня контррозвідка підтвердила, що дружина та дочка Семочка мають російське громадянство.

Читайте також: Справа розвідника Семочка і все, що про неї треба знати

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE