Politerno > Тернопільщина > Керівництво Підгаєцької РДА та нардеп Тарас Юрик незаконно агітують за Порошенка

Керівництво Підгаєцької РДА та нардеп Тарас Юрик незаконно агітують за Порошенка

  • 5 Березня, 2019
  • 4612 Переглядів
  • Comments Off

Тарас Юрик під час відвідин Підгаєцької центральної районної комунальної лікарні  – фото “Доба”

Сьогодні, об 11:00 у с. Новосілка Підгаєцького району в приміщенні школи, за участю народного депутата України Тараса Юрика і голови Підгаєцької РДА Колодницької А.І., під виглядом зустрічі з народним обранцем, проводилась нарада з працівниками державних установ, ціллю якої була агітація за діючого президента на прийдешніх виборах. 

Людям роздавали по два конверти, в одному з яких знаходилось звернення президента, а в іншому агітаційні матеріали, котрі потрібно поширювати в ході виборчої кампанії.

О 12:00 група VIP-агітаторів перебралась в приміщення Підгаєцької центральної районної комунальної лікарні, розташованої по вул. Т.Шевченка, 19 у м. Підгайці. Там відбулась нарада із працівниками освіти, медицини, культури, держслужбовців райдержадміністрації. Мета заходу – незаконна агітація.

Отже, у цілях передвиборчої агітації, керівництво району, спільно з народним депутатом, зібрало працівників державних та комунальних органів в робочий час та на базі державної установи, що заборонено виборчим законодавством. Стаття 64, п.20-21 виборчого закону прямо забороняє проведення агітації в приміщеннях органів самоврядування. 

За фактом зазначеного правопорушення було оформлено звернення до громадянської мережі “Опора”.

Читайте також: Підкуп виборців. Кримінальна відповідальність чи безкарність?

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE