Politerno > Україна і світ > Тимошенко підписала Зобов’язання кандидата у Президенти і розповіла про “Тупого і ще тупішого” (Відео)

Тимошенко підписала Зобов’язання кандидата у Президенти і розповіла про “Тупого і ще тупішого” (Відео)

  • 7 Березня, 2019
  • 1887 Переглядів
  • Comments Off

Юлія Тимошенко підписала Зобов’язання кандидата у Президенти перед кожним громадянином України. У цьому документі чітко визначено перелік конкретних кроків, які лідер «Батьківщини» втілить в життя після перемоги на виборах.

«Це письмове зобов’язання мною та моєю командою перед громадянами України буде виконано!» – наголосила вона під час прес-конференції у Києві.

Голова партії переконана, що недовіра людей до політиків нині є неабиякою проблемою України. Саме тому Юлія Тимошенко та її команда вирішили запропонувати нову модель передвиборної кампанії – підписання письмових зобов’язань кандидатів перед країною та українцями.

«Таким чином взяті перед виборами зобов’язання зможе побачити і перевірити кожен громадянин», – повідомила вона.

Юлія Тимошенко назвала головні пункти своїх зобов’язань, шляхи втілення яких прописані в Новому курсі України  всеосяжному документі, який торкається всіх сфер життя людей. Зокрема, зазначила політик, першочерговим для нової влади буде встановлення миру на всій території України: «У цьому сумнівів немає. Донбас і Крим будуть повернуті».

Ще одним фундаментальним зобов’язанням лідер «Батьківщини» назвала зниження цін на газ вдвічі, і як наслідок – на тепло і на гарячу воду. Вона нагадала, що вже зробила перший крок до цього, довівши у суді незаконність та необґрунтованість підвищення тарифів.

Також одразу після виборів Юлія Тимошенко як новий президент винесене на референдум Нову Конституцію.

«Ми покінчимо з кланово-олігархічним режимом, покінчимо з корупцією на системному рівні, позбавивши усіх – президента, депутатів, суддів – будь-якого імунітету. Громадяни мусять бути рівними перед законом. А всі, хто займався корупцією, реально відповідатимуть за законом», – запевнила лідер партії.

Молодь отримає змогу здобувати вищу освіту безкоштовно, запрацює медичне страхування, буде введено «персоніфіковану систему пенсійного забезпечення, що дозволить кожному мати свій приватний рахунок в банку, а пенсія буде не нижче 4000 грн».

Зобов’язання перед молоддю також передбачатимуть створення умов для життя та роботи на рідній землі, сказала лідер «Батьківщини». Так, насамперед буде змінена грошово-кредитна політика, кредити для тих, хто хоче розвивати свій бізнес, стануть доступними – довгостроковими, під 3% річних і без застави.

«Ми також беремо зобов’язання ввести одноразову допомогу при народженні першої дитини – 50 тис. грн, другої – 100 тис. грн, а третьої і більше – 150 тис. грн», – продовжила Юлія Тимошенко розповідати про зобов’язання перед молоддю.

Окрім того, для України Юлія Тимошенко та її команда беруть фундаментальне зобов’язання – «за 5 років рівень життя, доходи людей будуть підняті до рівня Польщі». Зарплати освітян та медиків мають зрости до середньоєвропейських позначок, додала вона.

Серед важливих кроків Голова партії назвала і підтримку аграріїв  продовження мораторію на продаж землі та запровадження для них єдиного податку на гектар.

Не оминула увагою кандидат у Президенти і армію  законом буде затверджений новий контракт, у якому передбачено зарплата військових у 1.5 раза вища за середню по країні та соціальний пакет, який зробить службу в армії привабливою і бажаною для тих, хто хоче захищати країну.

«І кожна родина військового буде підтримана державою», – наголосила політик.

Перші примірники підписаного Юлією Тимошенко Зобов’язання дісталися журналістам. Лідер партії пообіцяла, що згодом аналогічні документи з її підписом отримає кожен українець.

«Ми за 5 років побудуємо реально сильну європейську країну і люди будуть заможними», – підсумувала вона.

[metaslider id=”66275″]

Відповідаючи на запитання журналістів щодо ситуації із затриманням ГПУ, СБУ і ДБР підозрюваних у намаганні підкупити кандидата у президенти Юрія Тимошенко, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила, що важає її зрежисованою штабом чинного президента Петра Порошенка.

Тимошенко зазначила, що вважає висунення на вибори її повного тезки “маніпуляцією Адміністрації президента”.

“Що стосується всіх цих подій…Це все нагадує одну відому американську комедію в якій приймають участь Порошенко і Луценко – “Тупий і ще тупіший”. І мені дуже прикро, що вони розігрують якийсь серіал, який має прикрити корупційний скандал діючого президента, який… відмивав гроші оборони”, – сказала Тимошенко.

Тимошенко також закликала Порошенка зняти Юрія Тимошенка з президентських перегонів.

“Я зараз відкрито звертаюся до президента України – якщо у вас, пане президенте, є хоча б залишки честі й гідності, а також повага до посади, яку ви обіймаєте, негайно зніміть свого клона Тимошенка Юрія Володимировича з виборів президента і викресліть його з бюлетеня”, – сказала політик.

Читайте також: Тимошенко: Влада відповідатиме за завищені тарифи та розкрадання армії (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE