Politerno > Україна і світ > Порошенко має знятись з президентських виборів після скандалу в “Укроборонпромі” – Тимошенко (Відео)

Порошенко має знятись з президентських виборів після скандалу в “Укроборонпромі” – Тимошенко (Відео)

  • 11 Березня, 2019
  • 1572 Переглядів
  • Comments Off

Оскільки наразі імпічмент неможливий діючий президент Петро Порошенко має зняти свою кандидатуру з президентських виборів після скандалу щодо розкрадання в “Укроборонпромі”.

Про це лідер партії “Батьківщина” і кандидат у президенти Юлія Тимошенко сказала під час погоджувальної ради у понеділок.

За її словами, у парламенті покриваються оборудки на оборонних коштах.

“Ми вимагали негайного імпічменту президента. Але зрозуміли, що сьогодні такої волі ні в парламенті, ні в Генпрокуратурі, ні в Верховному суді немає. Тому що більшість в парламенті – це подільники, генпрокурор – це кум, а Верховний суд створений як кишенькова структура діючого президента”, – заявила Тимошенко.

Вона додала, що її фракція також вимагала створення відповідної тимчасової слідчої комісії у парламенті ,але необхідна постанова не була зареєстрована, а розслідування справи щодо Порошенка передали вже існуючій ТСК під керівництво представника “Блоку Петра Порошенка”.

“Ось так працює сьогодні Конституція і закон. Президент – злочинець, він відмивав гроші армії. Це сьогодні вже є очевидним. І тому я вимагаю від Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів і йти знімати імунітет з себе і відповідати перед законом”, – закликала політик.

Також вона поскаржилася, що діюча влада переслідує її однопартійців і Україну перетворили на “37-ий рік часів Сталіна”.

Читайте також: “Після другого туру буде закрито всі аеропорти”. Експерт проаналізував інтерв’ю Тимошенко для KishkiNa (Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE