Politerno > Україна і світ > Не треба засуджувати Нацкорпус за їхню позицію, але вони не мають застосувати агресію – Тимошенко

Не треба засуджувати Нацкорпус за їхню позицію, але вони не мають застосувати агресію – Тимошенко

  • 16 Березня, 2019
  • 1863 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в інтерв’ю Радіо Свобода заявила, що підтримує боротьбу з корупцією, протестні акції активістів, які з нею борються, однак всі вони мають відбуватися без агресії і застосування сили.

«Я хочу, щоб ми зараз не робили підміну понять і щоб ми не засуджували «Національний корпус» за їхню позицію. Так, безумовно, треба звернутися до них і попросити, щоб вони ні в якому разі не застосовували агресію, але висловлювати принципову позицію проти мародерства головнокомандувача на армії – це, мені здається, обов’язок кожного громадянина України», – сказала Юлія Тимошенко в інтерв’ю Радіо Свобода.

Повне інтерв’ю з Юлією Тимошенко читайте та дивіться у понеділок, 18 березня, на сайті Радіо Свобода.

Представники праворадикальної партії «Національний корпус» і її напіввоєнізованого крила «Національні дружини» провели у Києві на майдані Незалежності акцію протесту, яка завершилась біля адміністрації президента.

У центрі Полтави під час візиту президента Петра Порошенка представники Нацкорпусу і Нацдружин кидали в поліцейських м’які іграшки у вигляді свинок, їх жорстко затримала поліція.

Читайте також: Сергій Тарута підтримав Юлію Тимошенко – підписано Меморандум (Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE