Politerno > Україна і світ > “Нацкорпус” рушив з Майдану до АП, урядовий квартал перекрила поліція (Відео – Фото)

“Нацкорпус” рушив з Майдану до АП, урядовий квартал перекрила поліція (Відео – Фото)

  • 16 Березня, 2019
  • 745 Переглядів
  • Comments Off

У Києва учасники акції, організованої “Нацкорпусом” з вимогою покарати винних у розкраданнях в оборонному комплексі, рушили з Майдану Незалежності до адміністрації президента.

Як заявив лідер “Національного корпусу” Андрій Білецький, до участі в акції “День гніву” долучилися “понад 10 тисяч людей”. 

“Незважаючи на таку погоду, усі вони прийшли, бо їм пече те, що відбувається”, – заявив Білецький, коментуючи вимоги націоналістів щодо покарання корупціонерів.

З імпровізованої сцени на Майдані виступали активісти та представники Нацкорпусу, а також мати Ірини Ноздровської та сестра нардепа Надії Савченко Віра. 

Як повідомляє “Громадське“,  правоохоронці повністю перекрили урядовий квартал для руху автомобільного транспорту, перекрито в’їзди на вулиці Шовковичну, Інститутську, Лютеранську, Садову, Круглоуніверситетську і Липську.   На закриту територію можуть потрапити тільки мешканці прилеглих будинків.

Проїзд на підходах до адміністрації президента блокують машини поліції. 

Праворадикали під Адміністрацією президента закидали поліцію іграшковими поросятами.

 


Учора “Національний корпус” заявив, що СБУ на чолі з заступником голови служби Віктором Кононенком готує закладки зброї та вибухівки в центрі Києва, щоб 16 березня на акції “Свинарчуків – за ґрати!” дискредитувати націоналістів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE