Politerno > Тернопільщина > Член ОВК у Тернополі від Юрія Тимошенка наближена до БПП (Фото)

Член ОВК у Тернополі від Юрія Тимошенка наближена до БПП (Фото)

  • 22 Березня, 2019
  • 1793 Переглядів
  • Comments Off

Як відомо, кандидат у президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що позафракційний народний депутат Юрій Тимошенко є технічним кандидатом, якого влада зареєструвала спеціально проти неї.

Про це вона сказала в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”.

Вона зазначає, що Юрія Тимошенка зареєстрували за ініціативою президента України Петра Порошенка та його виборчого штабу.
Тимошенко підкреслила, що в її однофамільця точно такі самі ініціали, як і в неї (Тимошенко Ю. В.).

“Це вони розраховують таким шахрайським, принизливим способом забрати в мене на виборах якісь відсотки”, – сказала вона

Про те, що Юрій Тимошенко технічний кандидат від БПП свідчить і причетність членів окружних виборчих комісій від Юрія Тимошенка до президентської партії. Зокрема на Тернопільщині.

Тетяна Стасюк обрана в ОВК №163 від кандидата у президенти Юрія Тимошенка, втім її сторінка у соцмережах демонструє причетність жінки до Блоку Петра Порошенка.

На одній із світлин разом з пані Тетяною можна впізнати і представника від БПП в ОВК №163 Ростислава Небельського, котрий нещодавно жваво коментував і виправдовував розпуск Центрвиборчкомом ОВК в Тернополі.

17 січня Юрія Тимошенка виключили з парламентської фракції “Народний фронт” через “неодноразове порушення дисципліни та ігнорування рішень депутатської фракції”. Нардеп від “Народного фронту” Леонід Ємець заявляв, що неофіційна причина виключення Тимошенка – те, що він отримав гроші на заставу і збирається балотуватися у президенти України.

Читайте також: МВС показало фіктивних спонсорів Юрія Тимошенка (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE