Politerno > Україна і світ > У Черкасах поліція викрила схему підкупу виборців за “кандидата П” (Відео – Фото)

У Черкасах поліція викрила схему підкупу виборців за “кандидата П” (Відео – Фото)

  • 29 Березня, 2019
  • 1966 Переглядів
  • Comments Off

Національна поліція заявляє, що зафіксувала “на гарячому” підкуп виборців у Черкасах представниками одного з кандидатів у президенти.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті 29 березня.

Зазначається, що наряд патрульної поліції, виїхавши за викликом, виявив на вулиці Святотроїцькій велику кількість громадян у “живій” черзі біля одного з офісних приміщень.

“У будівлі, де, за попередньою інформацією, роздавали грошові кошти – в обмін на зобов’язання віддати свій голос 31 жовтня за кандидата П., патрульні поліцейські виявили обладнане офісне приміщення з комп’ютерною технікою та коробками грошей на столах”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські виявили великі суми грошових коштів, здебільшого номіналом по 500 гривень, а також документацію з персональними даними громадян.

Зокрема, відомості зі списками громадян, навпроти прізвища яких значилися суми грошових коштів в еквіваленті від 2 до 4,5 тисяч гривень.

Повідомляється, що наразі на місці працює слідчо-оперативна група, вилучають речові докази, а також опитує громадян, які перебували в офісному приміщенні і біля нього.

Найближчим часом правоохоронці обіцяють надати події правову кваліфікацію.

Читайте також: Найбільший ризик має “сітка” Порошенка, вона поширена по всій країні – Аваков

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE