Politerno > Україна і світ > Медведчук прилетів до Лукашенка, щоб обговорити “перспективи України”

Медведчук прилетів до Лукашенка, щоб обговорити “перспективи України”

  • 4 Квітня, 2019
  • 1261 Переглядів
  • Comments Off

Кум Володимира Путіна Віктор Медведчук прилетів до Білорусі, щоб зустрітися з президентом Олександром Лукашенком і поговорити про “перспективи України”.

Про це повідомляє білоруський урядовий портал БЕЛТА.

“Цікава ваша оцінка, що чекати в перспективі від України. Для мене дуже важливо, може, навіть не менше, ніж для вас”, – сказав Лукашенко.

Медведчук нібито відповів, що перед зустріччю жартував про те, що “на відміну від всіх інших громадян України має унікальний шанс точно дізнатися вже зараз, хто переможе на президентських виборах 21 квітня”.

“Я згадую вашу прес-конференцію 1 березня 2019 року, де вам поставили запитання, і ви аналізували, що може статися”, – пояснив Медведчук.

Відзначається, що тоді Лукашенко передбачив, що до другого туру вийдуть Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

“Я вам хочу сказати, що 1 березня у нас жоден експерт, жоден соціолог, жоден політик не міг сказати точно, хто вийде в другий тур”, – сказав Медведчук, відзначивши, що Лукашенко тоді вгадав.

Нагадаємо, через політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Через політ народного депутата Юрія Бойка та його соратника Віктора Медведчука до Москви ДБР відкрило кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

У Державіаслужбі України заявили, що працівники відомства діяли виключно в межах своєї компетенції, коли надавали дозвіл на виліт до Москви нардепу Юрію Бойку та голові політсили “Опозиційна платформа – За життя” і куму президента РФ Віктору Медведчуку.

 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE