Politerno > Україна і світ > Мітинг під офісом Зеленського проводять депутат від БПП, людина Медведчука і ЛОМи Порошенка

Мітинг під офісом Зеленського проводять депутат від БПП, людина Медведчука і ЛОМи Порошенка

  • 9 Квітня, 2019
  • 5577 Переглядів
  • Comments Off

Політолог Олександр Палій

Серед організаторів мітингу під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського є районний депутат з фракції “Блоку Петра Порошенка”.

Як повідомили “Українській правді” у Київській міській державній адміністрації, один із заявників акції – “Спілка офіцерів України”, керівником якої вказаний Шевченко А.В.

Така організація не зареєстрована в Єдиному державному реєстрі юросіб, однак інформація про неї міститься в мережі.

Анатолій Вікторович Шевченко – 62-річний депутат Василівської районної ради Запорізької області, член фракції “Блок Петра Порошенка”.

На сторінці у соцмережі чоловік називає себе главою Запорізької обласної ГО Спілки офіцерів України, керівником південного регіону України ГО “Українського комітету по боротьбі з корупцією” та активним учасником Революції гідності.

Анатолій Шевченко

На сайті “Спілки офіцерів” у 2014 році Шевченка представляли як “капітана запасу Міністерства внутрішніх справ”.

У телефонній розмові Шевченко підтвердив “Українській правді”, що причетний до акції під офісом Зеленського.

Він сказав, що наразі організатори принесли команді кандидата “заяви про розкрадання державних коштів на мільярди”.

Шевченко не зміг коментувати подію, пославшись на те, що зайнятий. 

За даними “Громадського”, під офісом Зеленського проходять відразу дві різні акції. Учасники першої, а це здебільшого пенсіонери, кажуть, що прийшли до Зеленського як до майбутнього президента, щоб розповісти про корупцію.

Другий мітинг зібрав блогер Мирослав Олешко, який вимагає від Зеленського розповісти про його наміри. Зокрема на мітингу виступав наближений до Банкової відомий “політичний експерт” Олександр Палій.

В окулярах Мирослав Олешко

Ще один організатор заходу – голова Всеукраїнської профспілки працівників сфер комп’ютерної та інформаційної технологій. Ймовірно, це Олександр Товстенко, відомий тим, що на початку 2019 року писав скаргу на голову Національної суспільної телерадіокомпанії Зураба Аласанію. Тоді керівництво “Суспільного” вирішило звільнити Аласанію. Товстенко причетний до політсили, близької до кума президента Росії Віктора Медведчука.

Читайте також: Порошенко з білбордів і партгазет лякає українців Путіним (Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE