Politerno > Україна і світ > У Порошенка заявили, що непричетні до ролика, де Зеленського збиває вантажівка

У Порошенка заявили, що непричетні до ролика, де Зеленського збиває вантажівка

  • 11 Квітня, 2019
  • 1725 Переглядів
  • Comments Off

Передвиборний штаб Петра Порошенка заперечує причетність до відеоролика з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, де його збиває фура.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу.

“У відповідь на численні запити журналістів повідомляємо, що передвиборний штаб Петра Порошенка не має жодного стосунку до “чорного” ролика про кандидата в президенти Володимира Зеленського з кокаїном”, – зазначають у штабі Порошенка.

Нагадаємо, раніше штаб Зеленського заявив про намір звернутися в правоохоронні органи через публікацію на Telegram-каналі виборчого штабу президента Петра Порошенка провокаційного ролика. Відео було розміщено на Telegram-каналі “Європейське майбутнє України” 10 квітня. У ньому зображений Зеленський, якого збиває фура, після цього на екрані з’являється зображення доріжки кокаїну і напис: “У кожного своя дорога”.

Поліція порушила справу через ролик за статтею ст. 346 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. Також готується офіційний запит до Telegram, щоб видалити це відео.

Як повідомлялось, екс-“кварталівець” Денис Манжосов мав розповісти ексклюзив про Володимира Зеленського, але зник перед початком прес-конференції.

Згодом колишній актор студії “95 Квартал” Денис Манжосов заявив, що втік з прес-конференції нібито через погрози.

В ефірі “Прямого”, ведучому Матвію Ганапольському, Денис Манжосов спростував, що кандидат у президенти і його товариш Володимир Зеленський вживає наркотики.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE