Politerno > Україна і світ > Порошенко каже, що зустрічі з Медведчуком припинено (Відео)

Порошенко каже, що зустрічі з Медведчуком припинено (Відео)

  • 14 Квітня, 2019
  • 1526 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко заявив, що не проводить зустрічей з кумом Путіна, главою політради “Опозиційної платформи – За Життя” Віктором Медведчуком.

Про це Порошенко повідомив у відповідь на питання журналіста “Української правди” 14 квітня на НСК Олімпійський, де мали відбутися дебати з кандидатом Володимиром Зеленським.


“Чи є в когось сумніви в тому, що Путін – ворог, напав на нашу державу, вбиває українців. … Віктор Медведчук де-факто є представником Путіна, а не України. Він не представляє президента України і не буде представляти. Єдина функція у пана Медведчука була – звільненя наших військовополонених і заручників”, – зазначив Порошенко. 

Він додав, що зустрічався б з Медведчуком, навіть якщо би він зробив тільки те, що Україна звільнила 74 заручника у грудні 2017 року.

“Зараз, коли цей процес (звільнення заручників – ред.) зупинено, зупинено і зустрічі”, – заявив Порошенко.

Під час виступу 14 квітня у прес-центрі на НСК “Олімпійський” президент Петро Порошенко також заявив, що звільнив заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. 

Восени  2018 року журналісти програми “Схеми” оприлюднили розслідування про таємні зустрічі Медведчука з Порошенком. В адміністрації президента заявили, що Порошенко “не мав, не має і не збирається мати жодних спільних бізнес-інтересів” з Медведчуком. 

У квітні минулого року лідер руху “Український вибір” та кум президента Росії Віктор Медведчук заявив, що на переговорах з Володимиром Путіним обговорює ті питання, про які його попросив президент України Петро Порошенко.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE