Politerno > Україна і світ > “Команда Зеленського” підозрює Порошенка у спробі зірвати вибори

“Команда Зеленського” підозрює Порошенка у спробі зірвати вибори

  • 15 Квітня, 2019
  • 2023 Переглядів
  • Comments Off

У деяких регіонах України наразі великий недобір людей у дільничні комісії, що може свідчити про спроби зірвати вибори, як в конкретних містах, так і по всій країні.

Відповідна заява опублікована у Facebook “Команди Зеленського”.

Зазначається, що наразі є інформація, що така ситуація зафіксована в Дніпропетровській, Одеській, Луганській, Кіровоградській, Житомирській, Чернігівській областях та в Києві.

“Нестача людей виникла від того, що кандидат у президенти Порошенко подав недостатнє число для формування комісій. І тут зрозуміло одне: мала кількість людей у дільничних комісіях може значно вплинути на якість проведення голосування”, – заявили у команді кандидата Зеленського.

“Згідно із законом, якщо бракує людей, їх мають подати окружні комісії власноруч, за допомогою місцевих органів влади. Але останні теж цього не роблять, показуючи або свою неспроможність, або умисний саботаж процесу організації виборів”, – додали там.

Повідомляється, що деякі окружні комісії та їхні керівники звертаються до людей навіть у соцмережах та ЗМІ з проханням долучитися до роботи комісії.

У команді Зеленського закликали українців подати свої документи і  врятувати ситуацію.

Як повідомлялось, президент Петро Порошенко заявив, що вжахнувся після перегляду серіалу “Слуга народу”, де головну роль грає його суперник на виборах Володимир Зеленський.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE