Politerno > Україна і світ > Порошенко через півроку підписав Кодекс щодо процедур банкрутства

Порошенко через півроку підписав Кодекс щодо процедур банкрутства

  • 15 Квітня, 2019
  • 1519 Переглядів
  • Comments Off

Сьогодні, 15 квітня, президент України Петро Порошенко через майже півроку після прийняття підписав Кодекс по процедурам банкрутства.

“У мене є ще одна приємна новина – я сьогодні підписав закон про банкрутство”, – сказав П.Порошенко на зустрічі в представниками бізнесу в понеділок у Києві.

Як повідомлялося, Верховна Рада 18 жовтня 2018 р. затвердила Кодекс із процедур банкрутства (законопроект №8060). Однією з новел документа є можливість фізособам – сумлінним позичальникам – у разі складної економічної ситуації ініціювати процедуру банкрутства і очиститися від цього боргового зобов’язання, тоді як кредитор позбавлений такого права.

Ухвалений документ також передбачає продаж майна банкрутів на електронних аукціонах “ProZorro.Продажі”.

Як повідомлялось, на зустрічі з представниками бізнесу в понеділок у Києві президент України Петро Порошенко заявив, вважає незаконними наміри оголосити дострокові вибори Верховної Ради.

Петро Порошенко заявив, що вжахнувся після перегляду серіалу “Слуга народу”, де головну роль грає його суперник на виборах Володимир Зеленський.   

Виступ Порошенко почав з того, що переказав те, що побачив у серіалі, однак глядачів і слухачів своєї промови про це не попередив.   

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE