Politerno > Україна і світ > Зеленський відповів на “кота в мішку” і заявив, що не хоче бути таким “як Порох” (Відео)

Зеленський відповів на “кота в мішку” і заявив, що не хоче бути таким “як Порох” (Відео)

  • 18 Квітня, 2019
  • 2177 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський пояснив, що його стратегією було достукатися до людей без популістських гасел і вихваляння.

Про це він заявив в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1 + 1”, що належить олігархові Ігорю Коломойському.

Ведуча зазначила, що Зеленський довго не виходив у публічний простір і уникав спілкування з журналістами, через що до нього стали застосовувати словосполучень “кіт у мішку”.

“Якщо порівнювати двох кандидатів – мені здається, краще кіт у мішку, ніж вовк в овечій шкурі”, – заявив шоумен, переходячи з російською на українську і навпаки.

“Друга теза: я ні від кого не ховався, це наша стратегія. Я не ходжу на ток-шоу, я поважаю ведучих, експертів і журналістів – я не можу ходити туди, де сидять люди старої влади і вони просто собачаться, займаються просто піаром – нічого толкового”, – пояснив він.

Зеленський додав: “Чим займається зараз Верховна Рада? Які законопроекти Верховна Рада прийняла за час цих політичних перегонів? Раз, два, три, чотири, п’ять – назвіть щось! Просто робота ні про що”.

“Я хотів їм показати, що без цього ось вихваляння, без цього популізму – ми їх зробимо. І ми їх зробили!”, – заявив він.

“Я не ховаюся від журналістів. Я дійсно працюю, у мене перехідний період дуже складний! Крім того, сміття, яке на мене вилили … У мене є студія “Квартал 95” – це мої рідні люди, мої людоньки улюблені. Це великий бізнес. Я передаю повноваження“, – пояснив Зеленський.

“У мене 500 запитів від західних ЗМІ – і така ж кількість від українських журналістів. Я не можу розірватися. Вибачте мені, будь ласка, якщо я образив когось із журналістів”, – розповів він.

Зеленський додав: “Вибачте, я жива людина. І у мене ще є діти. І ось сьогодні мій хлопчик захворів – каже: навіщо ти йдеш? Я не тисну на жалість, я хочу пояснити”.

“Я жива людина я йду в політику як жива людина. Я багато чого не знаю, у мене немає досвіду – все це правда. Але я така ж людина, як усі громадяни України, – і я хочу таким залишитися”, – сказав він.

“І найголовніше в стратегії – це вишенька на торті: наше відео. Такі звернення будуть, якщо ми переможемо – ми так само будемо спілкуватися з нашим суспільством. Тому що коли з’являється тільки одне відео – а я не вмію говорити одне й те саме… Тому наше відео – це була вишенька на торті”, – зазначив Зеленський.

Він також заявив, що йде у президенти, щоб зробити країну кращою і не хоче, щоб через п’ять років його президентської каденції хтось сказав йому, що він “такий же як Порох”.

Так, на питання: “Чим ви відрізняєтеся від попередників?”, Зеленський відповів, що хоче бути президентом достойної країни і не збирається тікати через 5 років.

“Я  хочу бути президентом достойної країни, людиною, яку не наздоженуть після 5 років, дай бог, нормального правління, дай бог, нормальної команди, не хочу, щоб мене на вулиці наздогнав хтось і сказав: “Ти такий же, як Порох””, – сказав він.

При цьому на попереджувальні знаки ведучої Зеленський додав: “Вибачте, будь ласка. Це не прізвище. Просто для кожного з нас це дуже сильно наболіло”.

За його словами, він хоче привести команду професіоналів і не вказувати їм, що робити, а хоче зламати систему.

“Все це знаєте, схоже на колоду карт краплених, де королі і шістки змінюються місцями всі ці роки, а ставка дуже велика. Ставка страшна – людське життя”, – сказав кандидат у президенти.

Він наголосив, що за ці роки з країни поїхало 9 мільйонів людей це ганьба для країни.

“Вибачте експерти, всі реформи – це все нікому не потрібно. Це все для кого, якщо через 5 років поїде ще півкраїни? Тому це соціальна місія, кожен із нас має зробити все, що він може. Просто взяти, і вийти з зони комфорту, як я це зробив”, – заявив Зеленський.

“Я знаходжуся у цьому бізнесі. Але цей бізнес – велика праця нашої команди, але за те, що у мене вийшло я вдячний жителям України, громадянам України, нашій країні. Я став знаменитою і забезпеченою людиною завдяки цій країні. Тому зроблю все, що зможу, приведу розумних людей. Не справлюсь – піду”, – наголосив він.

Зеленський додав, що під час першого президентського терміну не можна думати про те, що робити на другому, а робити зміни тепер і зараз.

Читайте також: Зеленський представив свою команду в ефірі “1+1”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE