Politerno > Україна і світ > Експерт про електоральне гетто Галичини

Експерт про електоральне гетто Галичини

  • 24 Квітня, 2019
  • 2114 Переглядів
  • Comments Off

Західно-український виборець потрапив в політичну пастку колишнього президента-олігарха Порошенка, бо “лицемір і корупціонер не может бути ані прапором, ані обличчям патріотичного флангу української громади” (Кочетков).

Вся Україна (75%) розгледіла в президенті-мільярдері політика, який зрадив Майдан, добробатів, волонтерів, цинічного демагога, людину, яка оточила себе злодіями, мародерами, колишніми регіоналами, а Галичина нічого не помітила, крім красивих промов і красивих вишиванок Порошенка.

Дуже погано, коли такий політик, як колишній президент Порошенко, що занурив в злидні мільйони українців, стає ідолом українського консервативного націоналізму.

Однак за політичну наївність і короткозорість треба платити. Завдяки сліпій вірі в колишнього президента-олігарха Порошенка, а не у християнську мораль, яка засуджує крадіжку у ближнього, а тим більше в української держави, виборці Галичини опинилися в електоральному гетто.

І якщо 20 років поспіль націонал-демократичні сили Західної України рухали Україну вперед, то тепер вони тягнуть країну назад, у минуле.

Виктор Небоженко

Читайте також: Лякають Венесуелою і громадянською війною. Що думають про вибори на Галичині, де найбільше фанів Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE