Politerno > Україна і світ > Власенко прокоментував призначення Баканова і Данилюка

Власенко прокоментував призначення Баканова і Данилюка

  • 23 Травня, 2019
  • 1700 Переглядів
  • Comments Off

Керівні посади в Службі безпеки України повинні отримати ті люди, які там працювали.

Таку думку висловив народний депутат фракції «Батьківщина» Сергій Власенко в ефірі програми «HARD з Влащенко» на телеканалі ZIK, коментуючи перші кадрові призначення Президента Володимира Зеленського.

«Я вважаю, що спецслужби – це тонка річ. Я не знайомий з паном Бакановим, я не можу його охарактеризувати, я не знаю, наскільки він обізнаний в цій царині, але я думаю, що людина, яка не працювала в системі СБУ, не зможе ефективно управляти цим органом», – наголосив він.

Щодо призначення секретарем РНБО Олександра Данилюка, політик каже, що особисто він на цю посаду призначив би іншу людину.

«Так, у нас на посаді секретаря РНБО і лікарі були, але у цей період президенти напряму керували РНБО. Навіть при Турчинові РНБО керував Порошенко. А тут ситуація трошки інша. У нас не зовсім досвідчений Президент. Його обирали саме тому, що він не зовсім досвідчений. От тепер ми маємо і не зовсім досвідченого секретаря РНБО», – зауважив представник «Батьківщини».

Водночас, каже Сергій Власенко, єдина перевага Данилюка полягає в тому, що у нього є гарні стосунки з міжнародними експертами і політичним середовищем.

«Я не кажу, що це помилка, але я би діяв по іншому. Я би призначав іншу людину», – додав парламентарій.

Нагадаємо, 22 травня президент Володимир Зеленський призначив першим заступником голови Служби безпеки України очільника партії “Слуга народу” Івана Баканова.

Також стало відомо, що президент Володимир Зеленський призначив екс-міністра фінансів Олександра Данилюка Секретарем Ради національної безпеки і оборони

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE