Politerno > Україна і світ > Зеленський закликав політиків допомагати наркозалежним

Зеленський закликав політиків допомагати наркозалежним

  • 25 Травня, 2019
  • 1686 Переглядів
  • Comments Off

Президент України Володимир Зеленський виступає за державну підтримку асоціаціям, що захищають молодь від алкоголізму та наркоманії.

Про це глава держави заявив на відкритті ХІ спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації, повідомляє прес-служба Зеленського.

Згідно з повідомленням АП, президент надає підтримку Міжнародній антинаркотичній асоціації та її підопічним вже кілька років.

“Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Усі, а перш за все – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитися, які є проблеми, мають показувати, що вони не байдужі до таких асоціацій, до цього питання в цілому”, – зазначив  він.

За словами президента, для вирішення проблеми наркотичної та алкогольної залежностей держава “на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, які займаються залежними людьми, захищати молодь і інших українців від алкоголізму і наркоманії, сформувати чіткий план заходів для вирішення цих проблем”.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що виконання Росією рішення трибуналу ООН про звільнення українських моряків і кораблів може стати першим сигналом про готовність до припинення “конфлікту” з Україною.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE