Politerno > Україна і світ > “Грошей немає, але ви тримайтеся”, – Коломойський розповів про контакти із Зеленським і збрехав про зустріч

“Грошей немає, але ви тримайтеся”, – Коломойський розповів про контакти із Зеленським і збрехав про зустріч

  • 4 Липня, 2019
  • 1152 Переглядів
  • Comments Off

Олігарх Ігор Коломойський, який повернувся у травні в Україну, розповів, що особисто із Зеленським після інавгурації не зустрічався, проте тримає зв’язок з президентом телефоном.

Про це Коломойський розповів в інтерв’ю “Новому времени“.

У відповідь на запитання журналіста, чи тримає він зв’язок із президентом Зеленським – телефонує або листується, – Коломойський відповів: “Іноді, рідко”.

При цьому, за його словами, після інавгурації вони ще не зустрічалися особисто. “Через вас же (журналістів), знову ж таки, не було (зустрічі). Через Михайла Ткача (журналіст програми Схеми: корупція в деталях. – ред.)”, – уточнив Коломойський.

У відповідь на уточнювальне запитання, про що він спілкується із Зеленським, Коломойський сказав: “Морально підтримую”, – і навів приклад таких телефонних розмов: “Як справи? Все гаразд? Тримаєшся?” – “Тримаюся”. “Важко?” – “Важко”. “Ну добре, тримайся далі. Грошей немає, але ви тримайтеся”.

Бізнесмен заявив, що вони із Зеленським не обговорюють парламентські вибори. Він також уточнив, що подібних контактів відтоді, як новий президент вступив на посаду, було небагато: “Раз, два та й усе”.

Коментуючи зауваження журналіста, що Зеленський одного разу згадав про їхню особисту зустріч, Коломойський запевнив що “офіційної зустрічі у мене з ним не було”. “Може, обмовився”, – відреагував на слова Зеленського мільярдер.

При цьому в інтерв’ю він підтвердив, що симпатизує президенту: “Ну, ясна річ, що не Порошенку. У нас іншого президента немає. Так, я йому симпатизую і бажаю удачі. І розумію, як йому нелегко”.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час виступу на Бізнес форумі заявив, що зустрічався з трьома українськими олігархами Ринатом Ахметовим, Ігорем Коломойським та Віктором Пінчуком та досяг певних домовленостей.

Щодо Коломойського він сказав: “Коломойський буде вкладати дуже великі гроші в інфраструктуру Донбасу, але він ще про це не знає”.

У свою чергу олігарх Ігор Коломойський заявив, що не обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливого фінансування відбудови інфраструктури Донбасу.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE