Politerno > Україна і світ > Омелян відповів Зеленському: “Ну, протягнете на хайпі: “Ссишиш, ти”, “чєрт, лушпарік”, ще місяць-другий, а далі люди заглянуть у холодильник”

Омелян відповів Зеленському: “Ну, протягнете на хайпі: “Ссишиш, ти”, “чєрт, лушпарік”, ще місяць-другий, а далі люди заглянуть у холодильник”

  • 12 Липня, 2019
  • 3505 Переглядів
  • Comments Off

Міністр інфраструктури Володимир Омелян відреагував на відеозвернення президента Володимира Зеленського, у якому він висловив сумніви в корисності міністра, який “будує дороги лише у власному Facebook”.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, Омелян написав у Facebook, що йому “дуже лестить увага президента України”.

“В кожному його ролику на внутрішньополітичну тематику присутнє згадування моєї скромної персони. Добре, що належне виховання, вища освіта і досвід роботи не дають шансу на народження у мене манії величі”, – зазначив Омелян.

Він поцікавився, чого досяг Зеленський після вступу на посаду.

“Все погано і всі не такі – це чудова теза. Я її чув і п`ятнадцять років тому, і дев’ять років тому. Чую останні п`ять. Ви самі щось намагалися зробити? Майже два місяці вже пройшло… Чи тупо немає повноважень, знань, вмінь, бачення, команди, бажання, часу? Ну, протягнете Ви на хайпі, “ссишиш, ти”, “чєрт, лушпарік”, ще місяць-другий, а далі люди заглянуть у холодильник і запитають: “а що, крім Сватів і Кварталу 95 по телебаченню, нас годувати не будуть?”. І поїдете Ви в Ростов, вести “Сміхопанораму” на регіональному телебаченні”, – написав Омелян.

Міністр додав, що президентом бути дуже важко.

“І для людини, яка ним є чи прикидається, і для власної родини. Готуйтеся, бо дякую ніхто не скаже точно, навіть якщо зробите грандіозні звершення. Пощастить, якщо не проклинатимуть.
Щоправда, ілюзій щодо ймовірності таких змін у Вашому виконанні в мене вже не залишилося”, – підсумував він.

Свій пост міністр Омелян супроводив такою ілюстрацією:

Нагадаємо, 11 липня президент Володимир Зеленський заявив про плани внести зміни до закону про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію,  всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук погодився, що масова люстрація посадовців часів президентства Петра Порошенка торкнеться також і команди Володимира Зеленського.

12 липня на сайті Верховної Ради з’явився текст законопроекту про очищення влади, анонсований президентом Володимиром Зеленським, який передбачає масову люстрацію представників влади за часів президентства Петра Порошенка.

Посли країн “Великої сімки” негативно відреагували на ініціативу Зеленського. Вони підтримують притягнення до відповідальності винних у зловживанні владою, але відзначають відмінність нинішньої ситуації в Україні від постреволюційної.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE