Politerno > Тернопільщина > Як команда Надала лізе в народні депутати – ДемАльянс

Як команда Надала лізе в народні депутати – ДемАльянс

  • 18 Липня, 2019
  • 2690 Переглядів
  • Comments Off

«…Знищити корупційні схеми формування тарифів; …справедливі тарифи для людей; …заробітчанам умови для повернення на Батьківщину; вважати інвестиціями зароблені ними гроші та майно і не оподатковувати; захистити громадянські права українців; запровадити обов’язкову перевірку …кандидатів на виборні посади за допомогою «детектора брехні».

Що тільки не обіцяють кандидати в нардепи від Тернополя, втому числі й наближені до мера нашого міста.

То ж чому досі будучи в команді голови міста роблять усе навпаки? Невже мають надію, що «детектор брехні» теж можна «зацікавити»?

Забудова парків, скверів, озеленення, вулиць і продаж за безцінь комунального майна є наочним прикладом «ефективної господарської діяльності» місцевої влади. Не цураються нишпорити вони і на пряму, по кишеням тернополян, як в історії із найвищими в Україні тарифами на громадський транспорт. «За» прийняття цих тарифів голосував зокрема і один з кандидатів в депутати, член виконкому міської ради і заступник мера міста п. Бицюра.

Не потрібна цьому члену виконкому культура та освіта у Тернополі, бо він голосував «за» «Детальний план території, обмеженої вул. Миру, вул. Драгоманова, вул. П. Орлика, вул. Дружби (мікрорайон «Дружба») в м. Тернополі», яким пройдисвіти намагаються узаконити будівництво 10-ти поверхового житлового будинку на території Палацу культури Березіль.

Не забуваймо знищення будівлі школи мистецтв ім. Ігоря Герети? Є ще афера із торф’яними котельнями та ділянками для учасників АТО в санітарній зоні асфальтового заводу на вул. Микулинецькій.

Стільки схем які ми виявили, а скільки таких, про які громада ще не знає? Нас вони постійно обманюють, переконуючи, що за все це голосувала громада на громадських слуханнях, але досі інформації де, коли і хто був цією «громадою» немає. Досить брехні!

Тож вирішуйте чи потрібні нам такі представники ще й у Верховній Раді?

ДемАльянс Тернопіль

Читайте також: Бицюра чи Черкашин: на чиїй стороні грає Надал?

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE