Politerno > Тернопільщина > Поліція оприлюднила відео з підозрюваним у замаху на ректора ТНЕУ

Поліція оприлюднила відео з підозрюваним у замаху на ректора ТНЕУ

  • 9 Вересня, 2019
  • 1503 Переглядів
  • Comments Off

Поліція Тернопільської області оприлюднила відео, на якому зафіксовано підозрюваного у замаху на вбивство ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого.

Правоохоронці намагаються встановити особу підозрюваного.

Вказано, що підозрюваному на вигляд 18-25 років, його зріст приблизно 160-170 см. Правоохоронці звернулися до громадян із проханням надати необхідну для розслідування інформацію, якщо вони такою володіють.

“Правоохоронці гарантують анонімність та грошову винагороду за інформацію, яка становитиме оперативний інтерес”, – додали у поліції.

Нагадаємо, близько 7:50 четверга, 5 вересня, у дворі будинку ректора ТНЕУ в селі Петриків Тернопільської області стався вибух саморобного вибухового пристрою. Ректор і його дружина серйозно постраждали, обох госпіталізували до відділення інтенсивної терапії університетської лікарні.

Правоохоронці розглядають кілька версій щодо мотивів замаху на Андрія Крисоватого. Серед цих версій – особистий конфлікт, вимагання грошей, громадська і професійна діяльність потерпілого

Поліція кваліфікувала злочин як замах на вбивство і зареєструвала Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE