Politerno > Україна і світ > Зеленський закликав українців приєднатися до антикорупційного флешмобу (Відео)

Зеленський закликав українців приєднатися до антикорупційного флешмобу (Відео)

  • 23 Вересня, 2019
  • 1110 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський закликав українців “почати рішучу боротьбу з корупцією в будь-яких її проявах” та повідомляти у правоохоронні органи, зателефонувавши на гарячу лінію НАБУ.

“Я часто закликав вас узяти участь у якомусь челенджі або флешмобі. Зараз настав час для наймасштабнішого”, – заявив у відеозверненні президент.

Зеленський зазначив, що влада працюватиме чесно, але їй потрібен крок на зустріч від громадян, адже відродити економіку без чесно сплачених податків не вийде.

“Це стосується кожного – від олігарха до водія таксі”, – додав глава держави.

“Якщо від вас вимагають хабар, пропонують відкат – не мовчіть. Телефонуйте на гарячу лінію НАБУ і повідомляйте. Давайте пам’ятати, що Європа починається не з кордону, а з недопалка, який летить у смітник, з пристебнутого ременя безпеки, з оплачених комунальних послуг та податків, з відповіді ні, коли вашій фірмі пропонують на тендері нагнути державу”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вніс як невідкладні для позачергового розгляду Верховною Радою законопроєкти, які мають на меті захист і заохочення викривачів корупції.

13 вересня Верховна Рада в першому читанні підтримала президентський законопроект №1010 про внесення змін до закону “Про запобігання корупції” в частині щодо викривачів корупції. Законопроект визначає правовий статус викривачів корупції, їх права та гарантії захисту, а також документ передбачає також винагороду викривачу корупції.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE