Politerno > Тернопільщина > Слідом за Новаком з Укравтодору йде і скандальний Богдан Юлик

Слідом за Новаком з Укравтодору йде і скандальний Богдан Юлик

  • 23 Вересня, 2019
  • 4473 Переглядів
  • 0

Колишній керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик, який останнім часом займав посаду начальника відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору, звільнився з посади за власним бажанням.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Богдан Юлик прославився на всю Україну через скандал щодо поділу автомобільної дороги на ділянки по 40 метрів, задля уникнення тендеру.

Після скандалу Юлик перебрався до Києва, де керівник Укравтодору Славомир Новак уповноважив його фактично виконувати обов’язки свого заступника.

На це призначення відреагував перший заступник міністра економіки Максим Нефьодов. Він заявив, що 25 квітня Новак уповноважив Юлика візувати всі проекти нормативних актів “Укравтодору”, координувати всю роботу по дорожньому будівництву, підписувати всі документи (які можна делегувати).

Його звільнення тоді вимагали два десятки громадських організацій, однак керівник Укравтодору заявив, що Юлик – високопрофесійний дорожник і працюватиме в його команді.

А до Окружного адміністративного суду Києва у червні надійшов позов щодо звільнення Славоміра Новака з посади в. о. голови Держагентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”).  

У відповідь в “Укравтодорі” заявили, що Богдан Юлик не мав відношення до скандального “поділу” автодоріг в Тернопільській області на відрізки по 40 метрів.

Звільнення Юлика пов’язують з тим, що звільнення самого керівника Укравтодору Славоміра Новака анонсував новопризначений міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Богдан Юлик, в інтерв’ю “Економічній правді”, заявив, що не звільнений, а перебуває на лікарняному. Втім, в інтерв’ю журналу “Фокус” Криклій повідомив про звільнення Новака по причині “зміни політичного ландшафту”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE