Politerno > Україна і світ > Новак йде з “Укравтодору”

Новак йде з “Укравтодору”

  • 24 Вересня, 2019
  • 1181 Переглядів
  • 0

Керівник Держагентства автомобільних доріг України Славомір Новак подав у відставку після завершення трирічної каденції на посаді керівника.

Про це повідомила пресслужба “Укравтодору” у Facebook.

“Ще кілька тижнів тому у зв’язку із закінченням 3-річної каденції, новою пропозицією, яку отримав, та особистими планами я прийняв рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника Укравтодору”, – процитували у пресслужбі Новака.

Він зазначив, що має великий політичний досвід, але не знає іншої країни в світі, де за такий короткий час було б настільки успішно реформовано дорожню галузь.

“У подальшому я готовий допомагати як прем’єр-міністру України, так і наступному керівникові “Укравтодору”, адже розпочаті зміни потребують подальшого продовження. Я приїхав в Україну, адже переконаний – місце України в ЄС”, – заявив Новак.

Нагадаємо, колишній керівник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик, який останнім часом займав посаду начальника відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору, звільнився з посади за власним бажанням.

Звільнення Юлика пов’язують з тим, що звільнення самого керівника Укравтодору Славоміра Новака анонсував новопризначений міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE