Politerno > Україна і світ > Підозрілі за походженням марення «Слуги народу»: українці отримали по 100 грн за годину участі у віче «Ні капітуляції!».

Підозрілі за походженням марення «Слуги народу»: українці отримали по 100 грн за годину участі у віче «Ні капітуляції!».

  • 6 Жовтня, 2019
  • 1770 Переглядів
  • 0

Під час чергового відпочинку від тяжкої роботи, на цей раз у Туреччині, керівник офісу президента Андрій Богдан  у себе на сторінці у Facebook розмістив кілька зображень із ймовірною перепискою невідомих, в якій йдеться про те, що за участь у віче «Ні капітуляції!» його учасникам, нібито, пропонують гроші, а саме: по 100 грн за 1 годину.

Як стало відомо відомій журналістці Соні Кошкіній, у цей час А.Богдан перебував на відпочинку у Туреччині разом із забудовником Андрієм Вавришем, якого називають «новим смотрящим за Києвом». С.Кошкіна поширила в соцмережах фото Богдана і Вавриша по прибуттю у аеропорту Анкари 3 жовтня. Вона також зауважила, що наступного дня Вавриш зі своєю дружиною перебував у турецькій Каппадокії.

«…Є ще один знімок. В аеропорту Анкари в четвер (добиратися до Каппадокії – то ще пригода), на якому ми бачимо Вавриша і Богдана. Відомо, що вони дружать і, мабуть, глава ОП вирішив скласти компанію своєму другові в важливий для нього момент», – пише журналістка.

Безпідставні звинувачення людей, котрі вийшли на майдани країни, переживаючи за долю України, стали детонатором нової хвилі масового народного невдоволення. Учасники акції заявили: «На наступному тижні ми почнемо акції під Офісом президента з вимогою негайної відставки А.Богдана. Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт.
Ця людина невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви. У нього сидить Портнов, який керує вже в ручному режимі судами, який керує ГБР … Для нас це принципове питання.

Якщо Зеленський в своєму ролику сказав, що він чує нас, нехай почує. І це не якась ефемерна формула, а конкретне прізвище і конкретна вимога. До 14 жовтня ми очікуємо чіткої заяви про неприпустимість капітуляції, підтримки всіх позицій, висловлених резолюцією нашого віче, а також відставки Богдана».

Читайте також: Бюджетні витрати на оборону країни у 2020 році передбачають протистояння ворогу чи капітуляцію

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE