Politerno > Україна і світ > Арахамія каже, що передвиборча заява про лібертаріанство “СН” не була маркетинговим ходом (Відео)

Арахамія каже, що передвиборча заява про лібертаріанство “СН” не була маркетинговим ходом (Відео)

  • 12 Листопада, 2019
  • 985 Переглядів
  • 0

Партія влади повинна відповідати запиту людей на соціальну державу.

Про це в інтерв’ю для Liga.net заявив голова фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія.

“Загалом я вважаю, що соціал-лібералізм має місце бути, хоч це і вкрай важке завдання. Тому що в лібертаріанство якщо ти не зміг заробити, став бомжем і помер, то хрін з тобою. У соціалізмі кожного бомжа необхідно переорієнтувати, працевлаштувати і реінтегрувати в суспільство. Суспільство у нас супер соціальне. Навіть молодь постійно мислить, що держава повинна… бути активним учасником і регулятором процесів. Якщо це заперечувати, що ми не за це, то ми будемо представляти не мас-маркет. У нас політичний продукт – це мас-маркет. Якщо у людей в голові є таке відчуття, то потрібно йому відповідати. Політична партія – це маркетинговий продукт”, – заявив Арахамія.

При цьому Арахамія заперечує, що передвиборча заява про лібертаріанску ідеологію “Слуги народу” була маркетинговим ходом.

Він переконує, що в партії є і лібертаріанці. За словами голови фракції, десять років тому було важко уявити, що на порядку денному буде питання ринку землі або медичного канабісу.

Після з’їзду 10 листопада новообраний глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко заявив, що нинішня партійна ідеологія лібертаріанства буде змінена в бік соціалістичної.

Довідка: Лібертаріанство – це політична філософія, прихильники якої виступають за втілення ідеї індивідуальної свободи та мінімізацію державного апарату. Ця філософія має дуже багато напрямків, від консерватизму й аж до часткового анархізму.

Читайте також: Чий слуга? Дубінський володіє 17 авто і 24 квартирами – ЗМІ (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE