Politerno > Україна і світ > Після розслідування Bihus.info Арахамія виправдав Дубінського і натякнув на заздрість

Після розслідування Bihus.info Арахамія виправдав Дубінського і натякнув на заздрість

  • 12 Листопада, 2019
  • 853 Переглядів
  • 0

Після оприлюднення розслідування Bihus.Info про розкішні машини матері Дубінського той вдягнув на роботу футболку з глузливим написом

На думку глави фракції “Слуга народу” Давида Арахамії розслідування журналістів проекту Bihus.info про бзаможність нардепа Олександра Дубінського не містить матеріалів для корупційного розслідування.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на спілкування Арахамії з журналістами.

“Він не був держслужбовцем ніколи. Хто може тоді розслідувати? Я взагалі не зрозумів суті розслідування: це був сюжет про заздрість? Як це назвати? Якби це був держслужбовець-корупціонер, він нажив, у нього була б маленька зарплата, а такі статки – потрібно робити розслідування і розбиратися. Якщо це приватна особа, то я бажаю всім приватним особам мати такі статки, як у пана Дубінського, його мами і всіх родичів”, – заявив Арахамія.

Відповідаючи на питання журналістів щодо неспівмірності заробітної плати Дубинського-журналіста і розмірів його статків, Арахамія сказав, що це повинен коментувати Дубінський, додавши, що говорити про розслідування недоречно.

Нагадаємо, у розслідуванні “Наших Грошей” на bihus.info. журналісти повідомили, що нардеп з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський, його дружина і матір володіють 24 квартирами загальною площею 2000 квадратних метрів, земельними ділянками площею 70 соток та 17 автомобілями. 

Читайте також: Арахамія каже, що передвиборча заява про лібертаріанство “СН” не була маркетинговим ходом (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE