Politerno > Україна і світ > Мустафі Найєму дали посаду в “Укроборонпромі”

Мустафі Найєму дали посаду в “Укроборонпромі”

  • 21 Листопада, 2019
  • 1056 Переглядів
  • 0

Екс-нардепа Мустафу Найєма призначено на посаду заступника гендиректора ДК “Укрборонпром”.

Про це повідомила прес-служба “Укрборонпрому” у коментарі УП.

“Мустафа Найєм був залучений в якості радника генерального директора Концерну ще на початку серпня. 11 листопада 2019 року він був призначений на посаду заступника генерального директора Державного концерну “Укроборонпром” з питань взаємодії з органами державної влади”, – сказано у повідомленні.

Сам Мустафа Найєм підтвердив цю інформацію. Він додав, що у концерні буде відповідати за напрямок зв’язків з органами державної влади, а також з профільними недержавними організаціями та міжнародними партнерами концерну.

Нагадаємо, екс-гендиректору “Укроборонпрому” Павлу Букіну повідомили про підозру у недекларуванні статків.

Раніше ми повідомляли, що гендиректор ДК “Укроборонпром” Павло Букін за кілька тижнів до свого звільнення затвердив новий статут ДК “Укрспецекспорт”, згідно з яким позбавив концерн контролю над компанією.

Згодом новопризначений гендиректор ДК “Укроборонпром” Айварас Абромавічус доручив провести службове розслідування за фактом підписання ексгендиректором Павлом Букіним наказу про зміну статуту ДК “Укрспецекспорт”.

Наприкінці серпня президент Володимир Зеленський призначив генеральним директором державного концерну “Укроборонпром” екс-міністра економічного розвитку, голову наглядової ради коцерну Айвараса Абромавичуса. Його відносять до так званої групи впливу мільярдера і багатолітнього спонсора Демпартії США Джорджа Сороса. До цієї групи відносять і колишніх журналістів УП, екс-нардепів від БПП Мустафу Найєма та Сергія Лещенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE