Politerno > Україна і світ > НАБУ проводить обшуки у поліції Львівщини

НАБУ проводить обшуки у поліції Львівщини

  • 26 Листопада, 2019
  • 1194 Переглядів
  • 0

НАБУ за процесуального керівництва САП здійснюють обшуки у приміщеннях головного управління Національної поліції у Львівській області.

Про це інформує пресслужба НАБУ.

“Слідча дія санкціонована. Її здійснюють у межах розслідування можливих зловживань з боку посадовців Головного управління МВС України у Львівській обл. при будівництві житла для правоохоронців”, – йдеться у повідомленні.

Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють з липня 2019 року.

Нагадаємо, 21 листопада Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому.

Згодом прокурори САП повідомили про підозру посадовцям Львівської міськради. Також у САП повідомили, що в суді проситимуть для мера Львова Андрія Садового запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 50 млн грн.

26 листопада НАБУ затримало заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського, а згодом і ще 10 осіб за підозрою у вчиненні злочинів, пов’язаних із порушенням митного законодавства.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE