Politerno > Україна і світ > Кабмін звільнив заступницю Криклія, яка критикувала його у переписці з пранкером

Кабмін звільнив заступницю Криклія, яка критикувала його у переписці з пранкером

  • 27 Листопада, 2019
  • 1033 Переглядів
  • 0

Кабмін звільнив з займаної посади заступницю міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександру Клітіну.

Про це повідмила пресслужба КМУ в коментарі “Українській правді”.

Нардеп “Європейської солідарності” Гончаренко зазначив, що чиновницю звільнили за поданням міністра Владислава Криклія.

На свої ситорінці у Facebook нардеп Олексій Гончаренко заявив, що на його запитання про причини звільнення Клітіної, прем’єр Олексій Гончарук відповідати не захотів, проте нібито сказав: “щоб не робити хайп”.

Сам міністр інфраструктури Криклій на засіданні був відсутній, адже наразі знаходиться разом із президентом у Литві в рамках офіційного візиту.

Раніше Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що на наступному засіданні Кабінету міністрів проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної.

Сама Клітіна заявила, що з посади йти не збирається. Вона вважає, що у скандалу з нібито її потраплянням на посаду через ліжко є замовники і що вона подаватиме до суду.

Нагадаємо, 19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від “Слуги народу” у Кривому Розі, де вони обговорюють заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія, яка нібито потрапила на посаду “через ліжко”.

Також Клітіна начебто переписувалась з пранкером Джокером, де писала про корупцію у транспортній галузі і про те, що атаку на неї пов’язує з нардепом минулого скликання від БПП Андрієм Вадатурським та головою “Укрзалізниці” Євгенієм Кравцовим.

У переписці Клітіна розповідала, що їй важко працювати з Криклієм, що він її “посунув”, щоб вона не займалась “Укрзалізницею”, де “вони щось мутять з тендерами на локомотиви”, що Криклій “агресивно реагує”, коли вона на щось звертає його увагу і пропонує змінювати людей.

Також Клітіна писала, що вона зможе “потягнути міністерство”, готова про це говорити з президентом Володимиром Зеленським, але на пропозицію підготувати матеріали на Криклія, яким, за словами Джокера, “незадоволений перший”, відповідала “Ну, я не знаю, якось не гарно буде зливати свого шефа”.

Читайте також: “Слуга народу” отримала 30 мільйонів від компаній, які фігурують в кримінальних справах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE