Politerno > Україна і світ > Ціна зняття з Порошенка недоторканності для “слуг”: 50.000 $ тим, хто утримається, і 100.000 $ – хто виступить проти

Ціна зняття з Порошенка недоторканності для “слуг”: 50.000 $ тим, хто утримається, і 100.000 $ – хто виступить проти

  • 30 Листопада, 2019
  • 1411 Переглядів
  • 0

Всіх, напевно, здивувала позиція глави партії «Слуга Народу» Олександра Корнієнка з питання голосування про притягнення до кримінальної відповідальності і арешту Порошенка.

Про це пишуть автори Telegram-каналу “Легітимний”.

Зокрема, Корнієнко заявив, що депутати будуть визначатися самостійно відповідно «з якістю подання» і «по іншим політичним мотивам».

“Наші колеги з Klymenko Time (https://t.me/Klymenko_Time/8197) навіть написали: “що “Слуги”, які не проголосують по Порошенку, можуть вже зараз замовляти труну для своєї політичної кар’єри”, – зазначається на каналі.

У тому, що він так заявив, немає нічого незвичайного, зазначають автор: “Наприклад, Арахамія симпатизує Петру Олексійовичу, як і вся група “грантоїдів” в СН, також команда Порошенка щільно “спілкується” з усіма групами всередині “Слуги народу”.

Джерело каналу в Офісі Президента повідомляє, що це питання поки не хочуть виносити до Верховної Ради, щоб не вийшла осічка. Адже команда Порошенка готова платити від 50.000 $ кожному в «Слузі народу», хто утримається, і 100.000 $ хто виступить проти зняття з Порошенка недоторканності.

Це означає, йдеться у дописі, що Президенту знову доведеться тиснути на своїх нардепів, а це буде сприйнято, як політичне замовлення проти Петра Олексійовича і використано проти Президента. Відразу вимальовують меседж, що Зеленський влаштовує політичні репресії. Тому інформацію видаватимуть дозовано і дочекаються 1 січня, коли з екс-президента автоматично зніметься недоторканність.

Звичайно, є варіант, що Порошенко перейде «червону межу» і тоді з нього знімуть недоторканність до 1 січня 2020 року, але це малоймовірно.

Порошенко зараз зайнятий виведенням грошей в “офшори” і переписуванням всіх своїх фірм на родичів.

Читайте також: Міністр Криклій зливає аеропорт Бориспіль під людей Яценюка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE