Politerno > Україна і світ > Кабмін призначить Лещенка членом наглядової ради “Укрзалізниці” – ЗМІ

Кабмін призначить Лещенка членом наглядової ради “Укрзалізниці” – ЗМІ

  • 7 Грудня, 2019
  • 2375 Переглядів
  • 0
Лещенко УЗ

Кабмін має затвердити двох нових членів наглядової ради АТ “Укрзалізниця”, представників від держави Сергія Лещенка та Олега Журавльова.

Про це інформує DT.UA з посиланням на ЦТС.

Підбиття підсумків конкурсу Комітетом з відбору керівників держпідприємств відбулося вчора, 6 грудня. Частина членів Комітету з відбору, за інформацією джерела, підписала протокол про результати конкурсу з примітками. Лещенко і Журавльов замінять у наглядовій раді УЗ Даніеля Білака і Костянтина Марьевича.

Також очікується, що нові члени наглядової ради АТ УЗ будуть мати спеціальні повноваження.

Цю інформацію підтверджують і в навколополітичних колах. Зокрема про призначення Лещенка в “Укрзалізницю” написав у своєму Телеграм-каналі екс-нареп Ігор Мосійцук.

“Дружина соросьонка Сергія Лещенка якого вчора призначено членом Наглядової ради стратегічного держпідприємства «Укрзалізниця» Анастасія Топольська відома в певних колах як Dj Nastia прямо зараз проводить свої виступи в нічних клубах Москви”, – написав політик.

Щодо призначення Лещенка у своєму Телеграм-канілі написав і народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубінський.

І Мосійчук і Дубінський згадали той факт, що дружина Лещенка Dj Nastia у ці дні проводить виступи в нічних клубах Москви.

Нагадаємо, близького товарише Сергія Лещенка екс-нардепа Мустафу Найєма призначено на посаду заступника гендиректора ДК “Укрборонпром”.

Наприкінці серпня президент Володимир Зеленський призначив генеральним директором державного концерну “Укроборонпром” екс-міністра економічного розвитку, голову наглядової ради коцерну Айвараса Абромавичуса. Його відносять до так званої групи впливу мільярдера і багатолітнього спонсора Демпартії США Джорджа Сороса. До цієї групи відносять і колишніх журналістів УП, екс-нардепів від БПП Мустафу Найєма та Сергія Лещенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE