Politerno > Україна і світ > Судді, які звільнили ексберкутівців, ухвалювали незаконні рішення на користь Януковича — Слідство.Інфо

Судді, які звільнили ексберкутівців, ухвалювали незаконні рішення на користь Януковича — Слідство.Інфо

  • 29 Грудня, 2019
  • 947 Переглядів
  • 0

 

Розслідувачі Слідство.Інфо встановили, що судді Київського апеляційного суду, які 28 грудня звільнили з-під варти ексберкутівців, раніше ухвалювали рішення в інтересах режиму втікача Віктора Януковича під час Революції Гідності.

 До колегії, яка розглядала справу, входили Маргарита Васильєва, Віктор Габрієль та Анатолій Орел.

Як повідомляли Наші гроші, головуюча суддя Васильєва була у складі колегії суддів, що всупереч закону скасувала угоди про визнання вини з двома фігурантами «газової справи» ексдепутата Олександра Онищенка, якого підозрюють у створенні газової схеми із завданням збитків державі на понад півтора мільярди гривень.

Віктор Габрієль, за даними руху Чесно, під час Революції Гідності відмовився задовольнити скаргу учасника акції протесту на рішення суду першої інстанції, якого на пів року позбавили водійських прав через поїздку до резиденції Януковича. Вища рада правосуддя визнала, що Габрієль порушив норми Кодексу про адмінправопорушення, але до відповідальності його не притягнули.

Анатолій Орел входив до колегії суддів, що підтвердили законність рішення Бориспільського міського районного суду про умовно-дострокове звільнення колишнього депутата Віктора Лозінського, якого засудили на 10 років за вбивство селянина Валерія Олійника на території мисливських угідь.

Нагадаємо, на КПВВ “Майорське” у неділю відбувається обмін утримуваними особами між українською стороною і представниками ОРДЛО.

Читайте також: Ексберкутівців відпустили з-під варти – активісти блокують виїзди з Лук’янівського СІЗО

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE