Politerno > Україна і світ > Ситник похизувався “теплими” стосунками НАБУ і СБУ Баканова

Ситник похизувався “теплими” стосунками НАБУ і СБУ Баканова

  • 12 Лютого, 2020
  • 1999 Переглядів
  • 0

Пожвавленню роботи НАБУ і САП сприяє покращення робочих відносин із Службою безпеки і Генпрокуратурою.

Про це директор НАБУ Артем Ситник заявив під час свого звіту спільно з керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницькогим на засіданні комітету Верховної Ради 12 лютого.

“У нас у детективів було відчуття, що ми там сидимо в оточенні і намагаємося робити свою роботу, і коли ми йдемо когось документувати, – забігає спецназ СБУ і затримує нашого агента, потім з’являються прізвища всіх наших агентів під прикриттям і ми повинні заново створювати цей орган. Наведу приклад фото, коли мені дійсно було приємно, і було відчуття певного покращення умов роботи, коли ми працювали разом із СБУ щодо одного заступника міністра, і там було фото, де разом стояв працівник спецназу НАБУ і спецназу СБУ. Це таке фото історичне, бо рік тому я ще не міг би у таке повірити”, – зазначив Ситник.

За його словами, раніше працівник СБУ навіть не міг зайти до НАБУ – для нього це мало б негативні наслідки з боку керівництва. Тепер ситуація зовсім інша.

Також за його словами пожвавленню роботи НАБУ та САП сприяє покращення співпраці з ГПУ.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови про звільнення директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Артем Ситник стверджує, що має намір оскаржувати в Європейському суді з прав людини штраф за відпочинок, завдяки якому він опинився у реєстрі корупціонерів. За його словами, це продовження історії з рюкзаками від міністра, який “жадає помсти”.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відповів, що Ситник “шукає привід виправдати свою корупцію, звинувачуючи інших”.

Читайте також: “Золота акція” або як Ситник буде шантажувати Зеленського “Приватбанком”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE