Politerno > Україна і світ > Єрмак призначив “свого” прес-секретаря, колишню дружину “смотрящого за Мін’юстом”

Єрмак призначив “свого” прес-секретаря, колишню дружину “смотрящого за Мін’юстом”

  • 12 Лютого, 2020
  • 5590 Переглядів
  • 0

Новий глава Офісу Президента Андрій Єрмак одним з перших своїх рішень на посаді призначив “свого” прес-секретаря.

Джерела в ОП повідомляють, що Єрмак незадоволений  постійними зливами з Офісу, а також він не довіряє Кирилу Тимошенку.

Джерела доповнюють, що прес-секретар Андрія Єрмака буде вибудовувати комунікацію з журналістами і соцмережами. Швидше за все, одним з перших питань вона буде вирішувати питання з Телеграм-каналами.

Дарина Зарівна прес-секретар нового глави Офісу Президента Андрія Єрмака, вона комунікатор і піарник. У неї добрі зв’язки з так званими «соросятами» у владі і всією журналістською тусовкою. Вона відмінно розбирається в соцмережах і розуміє, що нехтувати ними не варто.

Зарівна колишня дружина відомого юриста Андрія Довбенка, якого в ЗМІ називали за часів Порошенка “смотрящим за Мін’юстом”. На весіллі Довбенка в Сен-Тропе погуляв й екс-глава ОП Андрій Богдан і потрапив тоді в медіа скандал.

Дарина Зарівна є колишнім шеф-редактором видання L’Officiel Online, засновницею нетворкінг-платформи Charitum і інтернет-журналу Vector.

У “Інстаграмі” Даші Зарівної є спільне фото з Андрієм Єрмаком від 7 листопада 2019 року, ймовірно, зроблене на лінії розведення.

У підписі мовиться: “Забезпечувала комунікаційний супровід поїздки помічника президента Андрія Єрмака, міністрів Кабміну і чотирьох послів – США, Франції, Німеччини та Великої Британії”.

Читайте також: Єрмак отримує перемогу над Богданом і в Офісі, і в Києві. Історія протистояння

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE