Politerno > Україна і світ > Міністр у новому Уряді виявився запеклим порохоботом

Міністр у новому Уряді виявився запеклим порохоботом

  • 5 Березня, 2020
  • 1017 Переглядів
  • 0

Новий міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, який змінив Дмитра Дубілета, раніше негативно відгукувався в мережі про тоді ще кандидата в президенти Володимира Зеленського і активно підтримував його попередника Петра Порошенка.

Це стає зрозуміло, якщо вивчити Facebookсторінку нового українського міністра. Якого, до слова, привів до Кабміну новий прем’єр Денис Шмигаль. У них є спільні, майже сімейні фото в соцмережах.

Так, Немчинов називав Зеленського слугою Кремля і резидентом, постив матеріали, у яких президента охрестили кумиром бидла і висловлював сумніви щодо його відданості країні.

Критикував він і главу СБУ Івана Баканова за російський паспорт його дружини.

Крім того, новий міністр хвалився в мережі, що організовував праймеріз в Європейську солідарність і на президентських виборах віддав свій голос за Порошенко.

Немчинов продовжував лаяти Зе і після його перемоги. Так він розкритикував надання громадянства Михайлу Саакашвілі.

Сам Немчинов вже прокоментував старі публікації. “Не встиг приступити до виконання обов’язків, а вже з скріншотів репостів про хід виборчої кампанії 2019 недоброзичливці перекручують і коментують!” – написав він.

“Я дякую прем’єр-міністру за пропозицією стати частиною урядової команди, а президенту за те, що для нього професіоналізм, проукраїнська позиція і викорінення корупції у владі є пріоритетом над тим, як ти голосував в 2019 році!” – додав Немчінов.

На даний момент цей пост зник.

Читайте також: Зеленський вкотре промив мізки Україні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE