Politerno > Україна і світ > Богдан запропонував “карантин” на Печерських пагорбах через нардепа з ОПЗЖ

Богдан запропонував “карантин” на Печерських пагорбах через нардепа з ОПЗЖ

  • 6 Березня, 2020
  • 1281 Переглядів
  • 0

Екс-глава Офісу президента Андрій Богдан пожартував, мовляв, після того як український нардеп Олег Волошин зустрічався з французьким колегою Жаном-Люком Рейтцером, в якого виявили коронавірус, варто оголосити карантин в усьому урядовому кварталі.

Про це Андрій Богдан написав у Facebook.

“Народний депутат України контактував з хворим на короновірус а потім приймав участь у засіданнях Верховної Ради. А на засіданнях Верховної Ради були старий і новий уряд, президент і купа інших чиновників. Потрібно негайно вводити карантин на Печерських пагорбах))))”, – зазначив відставний чиновник.

Андрій Богдан мав нв увазі інформацію “Європейської правди” про те, що депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Олег Волошин 27 лютого зустрічався у Франції з депутатом французької партії “Республіканці” Жаном-Люком Рейтцером, якого 5 березня госпіталізували з підозрою на коронавірус – і аналіз підтвердив захворювання.  

Нагадаємо, колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан відновив свою адвокатську ліцензію, що може свідчити про його бажання знову працювати адвокатом.

4 березня у Верховній Раді України відбулося позачергове засідання за участю президента, на якому оновили Кабінет міністрів, 5 березня нардепи висловили недовіру генеральному прокурору Руслану Рябошапці.

Руслана Рябошапку журналісти зловили на дивному листуванні під час голосування за недовіру до нього. Судячи з опублікованих фото з Рябошапкою спілкувалися двоє людей – дівчина на ім’я “Ксана” і колишній голова Офісу президента Андрій Богдан. ЗМІ також повідомляють, що екс-глава ОП може мати вплив на Руслана Рябошапку, принаймні їх пов’язують досить близькі стосунки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE