Politerno > Україна і світ > Міністерство енергетики очолив ексменеджер Ахметова

Міністерство енергетики очолив ексменеджер Ахметова

  • 11 Березня, 2020
  • 814 Переглядів
  • 0

Кабінет міністрів призначив виконуючим обов’язки міністра енергетики та захисту довкілля Віталія Шубіна.

З 9 жовтня 2019 року Шубін був першим заступником міністра енергетики та захисту навколишнього середовища, коли цю посаду обіймав Олексій Оржель.

Шубін в 2004-2011 роках працював в департаменті правового забезпечення державного підприємства Енергоринок, зокрема очолював юридичний відділ цього департаменту.

У 2011-2012 роках був головним спеціалістом відділу взаємодії з державними компаніями DTEK Power Trade, яке входить в холдинг ДТЕК олігарха Ріната Ахметова. У 2012-2014 роках працював в ДТЕК, зокрема очолював відділ із супроводу регуляторних проєктів холдингу.

У 2014-2016 роках був керівником юридичного департаменту, заступником директора з регуляторної діяльності та розвитку енергетичних проектів ТОВ “Енергетичні ресурси України” Дейла Перрі та Ярослава Мудрого. Раніше співвласником компанії був також Андрій Фаворов, який зараз очолює інтегрований газовий бізнес групи “Нафтогаз”.

У 2017-2018 роках Шубін працював директором за сумісництвом ТОВ “Арцизька вітрова електростанція”, а також очолював за сумісництвом ТОВ “Ізмаїльська вітрова електростанція”, ТОВ “Кілійська вітрова електростанція”, ТОВ “Суворовська вітрова електростанція” в Одеській області.

З лютого 2018 року до моменту призначення першим заступником міністра працював директором ТОВ “Дніпро-Бузька вітрова електростанція” в Херсонській області.

Читайте по темі: Зе-перезавантаження. Навіщо президент віддав Кабмін олігархам

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE