Politerno > Україна і світ > Через коронавірус у вагітної жінки в Ірпені ізолювали цілий житловий комплекс (Відео)

Через коронавірус у вагітної жінки в Ірпені ізолювали цілий житловий комплекс (Відео)

  • 24 Березня, 2020
  • 1522 Переглядів
  • 0

Експрес-тест вагітної жінки виявився негативним, а ПЛР-аналіз дав позитивний результат.

Про це пише в Facebook Бучанський міський голова Анатолій Федорук із посиланням на першого заступника в.о. міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

“В Ірпені перший випадок – є підозра на коронавірус. На жаль, це вагітна жінка, якій у п’ятницю зробили експрес-тест у 4-й амбулаторії Ірпеня і він виявився негативним. Наші лікарі в п’ятницю зробили мазок на ПЛР-аналіз. Результат прийшов тільки сьогодні. На жаль, результат позитивний, втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, у якої підозрюється коронавірусна хвороба. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз. Проведемо невідкладну ізоляцію і тестування всього медперсоналу й інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою, у якої є підозра на коронавірусну інфекцію”, – цитує Федорук Маркушина.

Телеграм-канал PavlovskyNEWS повідомляє, що в Ірпені Київської області через коронавируса ізолювали цілий житловий комплекс.

Здійснюється дезінфекція під’їздів і вентиляції.

Сьогодні повідомили, що там живе вагітна жінка з підозрою на коронавірус. Поліція перекрила виїзди з ЖК, нікого не випускають.

Мер міста пообіцяв доставляти людям продукти і воду.

 

Читайте також: У Хорошковського підтвердили коронавірус – джерела

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE