Politerno > Україна і світ > Представників МВФ запросили до ВР на обговорення “антиколомойського” закону

Представників МВФ запросили до ВР на обговорення “антиколомойського” закону

  • 24 Квітня, 2020
  • 657 Переглядів
  • 0

Голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, нардеп від “Слуги народу” Данило Гетманцев підписав лист до МВФ із запрошенням приєднатися до обговорення законопроекту про банки.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

У засіданні у режимі відеоконференції брали участь 27 членів Комітету, інші народні депутати, які подали правки до законопроекту.

На початку засідання голова комітету Данило Гетманцев поінформував, що за ініціативою членів Комітету підписав листа до Міжнародного валютного фонду із запрошенням його представників долучитися до обговорення законопроєкту.

Наступне засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики відбудеться у понеділок, 27 квітня, о 10.00.

Нагадаємо, спікер парламенту Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання на п’ятницю, 24 квітня. Комітет пройшов уже 34% правок “антиколомойського” законопроєкту

Фінансовий комітет Верховної Ради підготував останню редакцію банківського законопроєкту № 2571-д – зокрема, пропонується збільшити терміни приведення діяльності проблемного банку у відповідність із законодавством.

Читайте також: Генпрокурор записала відеозвернення щодо справи “Приватбанку”


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE