Politerno > Україна і світ > Росією управляє колективний Путін і створюється цифровий ГУЛАГ, – російський бізнесмен

Росією управляє колективний Путін і створюється цифровий ГУЛАГ, – російський бізнесмен

  • 4 Травня, 2020
  • 877 Переглядів
  • 0

У разі відходу з влади російського президента Володимира Путіна, який не залишає плани по подальшому захопленню українських територій, стане ще гірше, в тому числі, і для України.

Таку точку зору в інтерв’ю «УНІАН» висловив російський підприємець Дмитро Потапенко і додав: «Росією управляє колективний Путін».

За його словами, ситуація не зміниться, оскільки в Росії – національна економіка. «Тут ключове те, що відбувається всередині кланів, причому ці клани озброєні. Ще їх помилково називають олігархами, хоча такими вони не є в чистому вигляді. Коли говорять про відхід Путіна, чомусь не помічають, що зараз відбувається в Росії. Тут створюється цифровий ГУЛАГ», – зазначив він.

Бізнесмен нагадав, що в даний момент в Росії у зв’язку з пандемією коронавірусу для того, щоб вийти з дому ввели спеціальні qr-коди, які не потрібні тим, у кого є «ксіви». «Хочу звернути увагу – раз ми все-таки спілкуємося з українською аудиторією – на матеріали Нюрнберзького процесу. Там одне зі звинувачень – привласнення номерів і знеособлення людей. Так ось, в РФ у кожного громадянина, у мене в тому числі, є qr-код і є цифрове позначення. У нас нітрохи не краще, ніж у в’язня при нацистській Німеччині», – додав він.

Дмитро Потапенко також підкреслив, що «мало хто розуміє глибинні причини існування Путіна»: «Путін – це не людина, це, по суті справи, колективне управління країною. Тому до тих пір, поки не будуть підніматися всі пласти, а буде персоніфікація цього зла, розуміння не буде», – додав Потапенко.

Читайте також: Війна в Україні – це війна в Європі. Це війна, яка стосується європейської безпеки – експерти МКГ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE