Politerno > Тернопільщина > Надал пропіарився на “допомозі підприємцям”, але так нічого і не зробив

Надал пропіарився на “допомозі підприємцям”, але так нічого і не зробив

  • 11 Травня, 2020
  • 2724 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада і міський голова Сергій Надал не надали обіцяну допомогу підприємцям, постраждалим від карантину.

Тернопільський осередок партії “Сила людей” нагадує, що 22 квітня владою Тернополя було “гучно повідомлено” про звільнення від сплати єдиного податку на квітень місяць фізичних осіб-підприємців І та ІІ груп.

“Раніше ми вже писали головні зауваження до такої “допомоги” міськради. Зокрема про те, що:
1) звільнення відбулось лише на один місяць, замість пропонованого «Силою Людей» значно довшого періоду;
2) рішення про звільнення від сплати за квітень було прийняте 22 квітня, тоді як термін сплати єдиного податку це 20 квітня”,  – йдеться у повідомленні прес-служби організації.

Тепер ж виявилось, що дане рішення взагалі не працює, зазначається в заяві.

За даними партійців “Сили людей”, Податкова служба справедливо вимагає рішення сесії з чіткими формулюваннями про розмір єдиного податку, а не виконавчого комітету з розмитими посиланнями на рішення уряду.

Надається посилання на рішення влади, яке “нічим не допомагає підприємцям” – https://ternopilcity.gov.ua/…/rishennya-vikonavc…/38562.html

“У зв’язку з цим ВИМАГАЄМО від Тернопільська міська рада і Сергій Надал:
ТЕРМІНОВО СКЛИКАТИ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ та прийняти однозначне та чітке рішення про ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД СПЛАТИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ постраждалих підприємців.”, – підкреслюється у зверненні.

Приклад такого рішення сесії міської ради “Сила людей” наводила раніше:

“Встановити фіксовану ставку єдиного податку для платників І-ї на рівні 0,1% (або 0%) від розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб та для платників ІІ-ї груп на рівні 0,1% (або 0%) від розміру мінімальної заробітної плати на період з 1 квітня по 31 серпня 2020 року, окрім ФОПів, які не припиняли повноцінну роботу на час карантину. Звернення Сили Людей від 8 квітня – https://www.facebook.com/sl.ternopil/posts/846215139189969“, – додали у політсилі.

Читайте також: “Не треба вішати лапшу”, – журналіст про “хитровимахану” владу Тернополя

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE