Politerno > Україна і світ > Богдан натякнув Зеленському, що знищить його рейтинг, якщо ДБР не зупинить справи по Вавришу – Бутусов

Богдан натякнув Зеленському, що знищить його рейтинг, якщо ДБР не зупинить справи по Вавришу – Бутусов

  • 12 Червня, 2020
  • 1458 Переглядів
  • 0

Богдан “зробив разом” Зеленського у відповідь на сьогоднішні обшуки ДБР у його партнера Вавриша. І дав зрозуміти, що якщо ДБР не зупинить справи по Вавришу, рейтинг Зеленського буде знищений.

Про це 11 червня написав редактор Цензор.нет Юрій Бутусов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогоднішня сенсаційна заява екс-глави ОП Андрія Богдана була пов’язана, насправді, не з інтерв’ю Володимира Зеленського. Не поспішайте записувати Богдана в “дисиденти”, у нього цілком конкретна “пред’ява”.

Сьогодні Державне бюро розслідувань провело обшуки і виїмку документів в ряді будівельних компаній, до яких має відношення Андрій Вавриш – цей фрагмент судового рішення і фото з офісу Вавриш опублікував особисто. Він упевнений, що відіб’ється.

ДБР відкрила справу за статтею 190 – незаконне заволодіння чужим майном, і розслідує обставини отримання структурами Вавриша землі під 17 елітних будівельних проектів в Києві, які були розпочаті або реалізовувалися саме під час заходу Богдана на вищий пост в ОП.

За даними джерел Цензор.Нет, у якості ймовірного складу злочину правоохоронці розглядають нібито заволодіння Вавришем девелоперським проектом “Новий Подол” в Річковому порту, і землею житлового комплексу “О2 Residence”, який Вавриш, можливо, зі своїм партнером якось примудрилися вибити собі на Бориспільській трасі прямо на землях… академії МВС!

Вавриш хоробриться в фейсбуці, що нібито він не боїться ДБР. Судячи з усього, Вавриша заздалегідь попередили про обшуки – всі документи з офісу вивезені. Інформація тече.

За іронією долі, в кінці 2019-го ДБР під керівництвом залежного (судячи по записах з кабінету) від Богдана директора Романа Труби саме за допомогою 190-ї статті “обілетити” будівельну компанію Максима Микитася “Укрбуд”, яку розірвали на шматки, і напоумили переписати куди треба хороші активи. Вавриш все це знає, і розуміє, що система, яку недавно хтось налаштовував проти конкурентів, може тепер вдарити по ньому самому. Свавілля іноді обертається проти тих, хто його створив.

Глава ОП Андрій Єрмак, генеральний прокурор Ірина Венедіктова і ДБР намагаються вдарити по Богдану його ж методами. Очевидно, справа по Вавришу – це їхня помста за спробу Богдана і Вавриша взяти під контроль всю київську владу і всю київську землю, це спроба глав ОП і ОГПУ викрити перед Зеленським “боротьбу з корупцією” Богдана, який домігся довіри президента обіцянками гучних посадок політичних опонентів, а за підсумком “зробив” Микитася, Академію аграрних наук і т.п.

Саме тому сьогодні Богдан завдав удару – удару прямо по Зеленському, щоб швидше дійшло. Що ж, подивимося, хто кого з колишніх “слуг” встигне цього разу зробити разом…



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE