Politerno > Україна і світ > Арахамія каже, що “нові обличчя” не надто розбираються в складних системах

Арахамія каже, що “нові обличчя” не надто розбираються в складних системах

  • 20 Червня, 2020
  • 1048 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу” у Верховній раді Давид Арахамія заявив, що “нові обличчя” не надто розбираються в складних ситуаціях, тому спостерігається тренд на досвідчених управлінців.

Про це Арахамія заявив в ефірі телеканалу “112 Україна” ввечері 19 червня, повідомляє ZN.UA.

“І ось зараз справді не мода, а тренд, напевно, можна так сказати, на управлінців із досвідом. Вже немає ось цього, як казали, “нові обличчя, нова людина, він розбереться” тощо. Ми просто бачимо, що це не дуже працює у складних системах. Якщо це складна система”, – сказав Арахамія.

Цю заяву Арахамія зробив на тлі резонансу через спроби Кабміну призначити на посаду міністра освіти ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета, якого пов’язують зі скандальним главою Міносвіти часів Януковича Дмитром Табачником. Ймовірно, заява стосується і призначень у кабмін Дениса Шмигаля, і на державні посади в різні владні органи.

Нагадаємо, після мітингів за відставку очільника МВС Арсена Авакова Арахамія заявив, що давати оцінку роботі керівника МВС Арсена Авакова не можна за кількістю людей, які вийшли на мітинг проти нього, або за кількістю мітингів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE