Politerno > Україна і світ > Криклій запевнив, що потяги в “червоній зоні” будуть зупинятися для висадки пасажирів

Криклій запевнив, що потяги в “червоній зоні” будуть зупинятися для висадки пасажирів

  • 4 Серпня, 2020
  • 1600 Переглядів
  • 0

Коли поїзд прямує в “червону зону” карантину і висадки-посадки пасажирів не буде, то потрібно попереджати заздалегідь.

Як інформує “Громадське Радіо“, про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

“Мені здається, треба було повідомити людям, як курсуватиме поїзд заздалегідь. Зараз ми звернулися до уряду, щоб можна було висадку забезпечити, тому що тут питання в тому, щоб мобільність коронавірусу не поширювалося, зрозуміло, що висадку зробити це не проблема. Людина може вийти з поїзда, але назад вже не зайде і зрозуміло, що підсаджуватися на зупинці в Тернополі вже не буде. Зараз ми підходимо до цієї логіки, і я сподіваюся, що завтра на уряді такі зміни до постанов зроблять”, – зазначив міністр.

Раніше в Тернополі пасажири поїзда влаштували бунт, щоб домогтися його зупинки в місті, незважаючи на заборону “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, 31 липня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) розділила Україну на 4 карантинні зони залежно від рівня захворюваності на COVID-19. Луцьк потрапив до “червоної” зони. Згідно з новими правилами, в місті має бути зупинено громадський транспорт, закрито ТРЦ, кафе і ресторани, а також заборонено відвідування навчальних закладів.

Луцька та Тернопільська міськради відмовилися посилювати карантин, оскільки це суперечить Конституції України.

Пізніше у Волинській ОДА повідомили, що Луцьк потрапив до “червоної зони” випадково.

У зв’язку із щоденним збільшенням реєстрованих випадків COVID-19 у Харківській області обласна державна адміністрація вимагає від органів поліції суворіше контролювати дотримання карантинних обмежень.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE